Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Ha nu en riktigt bra jul!

Jag vill här och nu passa på att önska alla er läsare en riktigt god jul och jag hoppas att ni alla får en välförtjänt ledighet nu efter en riktigt intensiv period på börsen den senaste tiden.

Jag tar ledigt från och med idag (julafton) och i alla fall veckan ut men det kommer fortfarande komma upp en del inlägg på bloggen så om ni känner att ni inte riktigt kan släppa era investeringar så får ni gärna kika in här lite då och då.

Det har som sagt hänt otroligt mycket under året både på och utanför börsen och det kommer jag återkomma till nu i mellandagarna med en så kallad årssummering. Men nu idag ska jag bara njuta av god mat och dryck och förhoppningsvis även få lite lugn i min vardag.

 

Trevlig jul!
David Svensson

Taggar (blogg): 
Anonymous's picture
Investeraren (ej registrerad)


David jag skrev min julhälsning i gårdagens inlägg men för säkerhets skull önskar jag dig en God Jul även här. Alla ni andra: Kom igen nu o visa David den uppskattning han förtjänar!

 

nörden's picture
394
642
33
0
nörden

God jul AI och tack för allt arbete du lägger ner.

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar