Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
66
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Har jag visat er att Afrika är tillgängligt?

Som de flesta säkert känner till så hade jag ett Afrikatema här på Aktieinkomster under förra veckan. Ni hittar hela den temaveckan här och som jag sagt tidigare så är jag själv väldigt nöjd med den veckan.

Men nu tänkte jag även passa på att fråga er hur ni upplevde Afrikaveckan? Känner ni att ni fick en bra introduktion till Afrika ur ett investeringsmässigt perspektiv? Tycker ni att jag fick till ett brett och informativt flöde av information och material? Frågorna är många och ni får gärna formulera egna och svara på dem. Överlag vill jag alltså bara veta hur bra eller dålig ni tycker att min temavecka med fokus på Afrika var?

Jag kommer köra sådana här temaveckor lite då och då och av just den anledningen vill jag jättegärna höra era åsikter om vad jag kan göra bättre och vad jag ska fortsätta med och så vidare.

 

Tack på förhand för att ni tar er tid och svarar!
David 

Taggar (blogg): 
Aktieinkomster's picture
796
1346
66
0
Aktieinkomster

Det vore verkligen kul och nyttigt att höra era åsikter!

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (5)

Taggar