Aktieinkomster
Likes
793
Antal inlägg
1340
Följare
66
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Har ni full koll på börsen och marknaden varje dag?

Att hålla koll på marknadsläget och på vad som händer på börsen varje dag kräver både väldigt mycket tid och energi. Det är dock även samtidigt väldigt viktigt om man vill ha full koll på sina investeringar och därmed även sina hårt förvärvade pengar. Det var av just den anledningen som jag valde att starta mina dagliga mejl-utskick som jag kallar för Morgonkollen och Efterbörsen. Jag brinner för investeringar och börsen och allt däromkring och då vill jag även så gott jag kan hjälpa andra personer att också hålla koll på vad som sker på daglig basis. Mitt mål med Morgonkollen och Efterbörsen är därför att på ett så enkelt och smidigt sätt ge alla prenumeranter en bra daglig överblick av vad som händer på världens börser och marknader. Att läsa mina utskick tar ungefär enbart 5 minuter per dag och på den korta tiden kan man alltså få full koll och det varje dag.

Det är helt gratis att anmäla sig till Morgonkollen och Efterbörsen och om ni anmäler er här eller via bilden här ovanför redan nu så kommer ni börja få utskicken löpande framöver från och med imorgon. Utskicken börjar varje börsdag med Morgonkollen som skickas ut mellan klockan 06:00-08:00 på morgonen och där går jag igenom den kommande börsdagen, informerar er om de viktigaste händelserna samt även visar er hur t.ex. börserna i USA och Asien utvecklade sig under kvällen och natten och det gör jag eftersom att rörelserna och händelserna där oftast påverkar den svenska börsöppningen en hel del. Sedan cirka 15-30 minuter efter att den svenska börsen har stängt (klockan 17:30) skickar jag ut Efterbörsen och där går jag igenom alla de viktiga händelser som hänt under dagen samt tipsar er vad man ska hålla koll på under kvällen i t.ex. USA m.m. Allt är väldigt lättförståeligt och går som sagt väldigt fort att ta del av så att ta del av dessa utskick dagligen kommer inte att ta upp en stor del av er tid men det kommer medföra att ni får en väldigt bra koll på vad som händer på det ekonomiska planet runt om i världen.  

Jag vill nu slutligen så här på förhand även passa på att önska alla nya prenumeranter varmt välkomna till mina dagsrapporter och även passa på att tacka alla tusentals nuvarande prenumeranter för att ni varje dag tar del av utskicken som jag delar med mig av.

 

Ha en fortsatt bra kväll!
David 

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (4)

Taggar