Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Hoppas att ni alla…

Nu under jul och nyår har jag faktiskt passat på att ta lite ledigt och därför har det blivit lite mindre inlägg än vanligt här på bloggen. Men nu när vi precis har inlett ett nytt år så kommer jag köra igång för fullt igen och även i ett ännu högre tempo för nu när jag har fått tillfälle att tänka och planera lite under ledigheten så har idéerna för Aktieinkomster flödat och dessa ska jag sjösätta nu framöver.

Jag vill nu även passa på att både önska er en god fortsättning på det nya året och även ett stort lycka till nu under år 2016. Även ett stort tack till alla läsare med flera som följer och stöttar mitt arbete med Aktieinkomster, utan er hade jag inte kommit så långt och högt som jag gjort och jag lovar att jag ska fortsätta med Aktieinkomster även framöver och även hela tiden utveckla mina koncept.

Det här är mitt första inlägg för i år och då tyckte jag inte att det var mer än rätt att jag då skulle önska er en god fortsättning samt då även tacka er, för det är som sagt ni läsare som är de absolut viktigaste för mig. Men om vi kollar på börsen och mina investeringar så kommer det inlägg om summeringar av mina portföljer, min målsättning nu under år 2016 samt mina tankar och spådomar om börsen överlag under det här nya året nu under de närmsta dagarna så håll ögonen öppna.

 

Trevlig lördag!
David

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar