Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Idag fyller Aktieinkomster 4 år!

Idag fyller faktiskt Aktieinkomster 4 år och jag måste säga att det har varit några fantastiska och väldigt lärorika år. Under dessa år har jag producerat mellan 2000-2500 inlägg och det motsvarar ungefär 2 inlägg per dag i hela 4 år.

Aktieinkomster har under dessa år växt och utvecklats markant och idag är konceptet mycket mer än bara en blogg om aktier och investeringar. Enligt mig har Aktieinkomster blivit mer ett helhetskoncept som man kan använda sig av om man hela tiden vill hålla koll på det ekonomiska läget på enklast möjligaste vis. Det är möjligt via saker som t.ex. Morgonkollen, Efterbörsen och veckobrevet och utöver det får man följa min resa och ta del av min tankar och idéer gällande investeringar, ekonomi och företaget med mera.   

Det som jag tycker är mest roligt är att jag har fått göra och även gör den här resan tillsammans med alla er läsare och förhoppningsvis så får ni användning för det jag gör och delar med mig av, vad jag hört så verkar det i alla fall som det.

4 år kan ibland vara en relativt lång tid men likasom gällande mina investeringar så är 4 år en väldigt kort tid för mig och för Aktieinkomster för det här är ett projekt som jag är inne i på lång sikt. Nu framöver kommer jag tillsammans med TradeVenue att fortsätta utveckla Aktieinkomster och göra konceptet ännu större och framförallt ännu bättre och mer användbart. Redan nu i dagens läge är det en hel del på gång så håll ögonen öppna för det som kommer framöver kommer ni användare och läsare ha ännu mer användning för.

Nu ska jag jobba vidare med en bolagsanalys som kommer upp här på bloggen idag och så får jag även fundera över hur jag ska fira den här 4-årsdagen, har ni några tips?
 

David

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (5)

Taggar