Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Imorgon drar jag igång en temavecka med fokus på utdelningar

Som jag hintade om i torsdags så kommer jag imorgon, nästa vecka dra igång en ny temavecka med fokus på utdelningar och mycket där omkring. Under veckan kommer jag dagligen att publicera flera inlägg med fokus på utdelningar och det kan handla om alltifrån konkreta bolagstips till olika tips och tricks när det kommer till utdelningar.

Ni kommer från och med nu hitta alla inlägg som är kopplade till temaveckan här så ni kan när som helst ta del av allt igen eller om ni skulle missa något under någon dag.

Jag har fått in jättemånga bra tips och idéer från er läsare till den här temaveckan och det tycker jag är jätteroligt och det är väldigt uppskattat. Den största delen av schemat är nu satt men om ni skulle komma på någonting mer så är det bara att ni slänger iväg en kommentar här nedanför så ska jag även försöka att klämma in er önskemål så gott jag kan.

 

Ha en fortsatt bra söndagskväll!
David 

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (5)

Taggar