Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Introduktion: Tema Afrika

Som jag hintat om tidigare så kommer temat för vecka 3 som startar imorgon här på Aktieinkomster vara Afrika ur ett investeringsmässigt perspektiv. Om ni vill veta mer om mitt nya tema-koncept så hittar ni all nödvändig information i mitt tidigare inlägg här.

Anledningen till att Afrika blir veckans tema är helt enkelt för att jag ser Afrika som den region med störst långsiktig potential runt om i världen och om man vill säkra sin del av den potentialen så börjar de bli hög tid att ta positioner nu. 

Under den här temaveckan kommer jag som sagt fokusera på investeringar i Afrika och ni kommer kunna ta del av alltifrån inlägg till videoklipp och poddar med mera om möjligheterna, riskerna, de bästa tillvägagångssätten i Afrika och konkreta investeringstips med mycket mera. Mitt mål med den här veckan är att både jag och ni ska få full koll på Afrika ur ett investeringsmässigt perspektiv, att visa er hur och varför Afrika är möjligheternas region och även då som sagt leverera en hel del konkreta tips som förhoppningsvis kan få igång ert kreativa tänkande när det kommer till Afrika.

Så om ni är intresserade av Afrika rekommenderar jag starkt att ni håller ögonen öppna och riktar era blickar mot Aktieinkomster nu under vecka 3. Jag kommer publicera temainlägg om Afrika dagligen under hela veckan och passande nog så befinner jag mig i närheten av Afrika under just vecka 3 (läs mer om det här) så om jag använder kikaren kanske jag till och med kan få lite insiderinformation därifrån (skämt åsido).

 

David          

Taggar (blogg): 
Anonymous's picture
Spännande (ej registrerad)

Kul, ska bli intressant att följa!

Aktieinkomster's picture
796
1346
65
0
Aktieinkomster

Spännande: Kul att höra, idag drar temaveckan igång!

nörden's picture
394
642
33
0
nörden

Hittar det inte nu men jag läste någonstans att Kenya (tror jag) håller på att plantera om all skog de har skövlat, eftersom de tror att det är deras bästa strategi inför framtiden. Skulle vara roligt att läsa om sådant. :)

Better globe som RikaTillsammans skriver om ibland verkar ju riktigt intressant på det området. Verkar även ge en bra avkastning om man ska se det som investering. 

Aktieinkomster's picture
796
1346
65
0
Aktieinkomster

nörden: Hittar det inte nu men jag läste någonstans att Kenya (tror jag) håller på att plantera om all skog de har skövlat, eftersom de tror att det är deras bästa strategi inför framtiden. Skulle vara roligt att läsa om sådant. :)Better globe som RikaTillsammans skriver om ibland verkar ju riktigt intressant på det området. Verkar även ge en bra avkastning om man ska se det som investering. 

 

Det är absolut en intressant inriktning, jag ska se om jag hinner klämma in lite om det under veckan. 

 

Tack så mycket!

nörden's picture
394
642
33
0
nörden

Tack själv. 
Du som gör allt jobb. :)

Aktieinkomster's picture
796
1346
65
0
Aktieinkomster

nörden: Tack själv. Du som gör allt jobb. :)

 

Det är bara kul, jag själv lär mig ju också otroligt mycket på vägen!

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (5)

Taggar