Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Investeringsbrev vecka 14: En ovanligt påfrestande börsvecka

Nu har alla prenumeranter fått Aktieinkomsters och TradeVenues senaste veckobrev och ni som inte fått det till er mejl kan kolla in det här och om ni vill ha utskicken framöver anmäler ni er här.

I veckans utskick kopplar vi som vanligt samman den här veckan med nästa vecka och kollar bland annat på de största genomgående faktorerna.  

Vi på TradeVenue och Aktieinkomster vill här visa vår respekt och sorg för de drabbade under terrordådet i Stockholm i fredags. Våra tankar går till de drabbade och deras nära och kära!

Vi vill även ge alla personer som trädde i kraft och hjälpte till under denna mörka dag en eloge, myndighetspersoner som privatpersoner, ni visar att det finns hopp!

 

 

Ha en trevlig söndagskväll och lycka till nästa vecka, 
David 

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar