Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Jag förlänger temaveckan med fokus på utdelningar!

Eftersom att jag var iväg på lite semester under den här veckan och att jag då inte riktigt hann med att få ut allt under den här temaveckan som jag ville få ut, även om jag själv tycker att jag fått ut en hel del bra och intressant information så väljer jag att förlänga hela temaveckan, till och med onsdag nästa vecka.

Jag hoppas att det här även kommer bli uppskattat från er läsares sida för jag tycker i alla fall att det ska bli väldigt intressant och roligt att fortsätta fokusera på utdelningar. Via att jag nu förlänger temaveckan kommer jag inte bara få tid att få ut all information och alla inlägg som jag själv har planerat för utan jag kommer även kunna skriva om fler saker som ni läsare har tipsat om och önskat, låter det bra?

Så håll nu ögonen öppna och riktade hitåt mot temaveckan nu och till och med onsdag om ni vill få ett flöde av information och inlägg kring utdelningar. Jag kommer fortsätta med alltifrån tips på utdelningsbolag till boktips med mycket mera och flera inlägg kommer att komma upp här redan idag.

Ni kan även hitta hela temaveckan här och det vore även kul om ni ville fortsätta tipsa mig om saker som ni vill att jag ska ta upp så ska jag se till att ordna det. Ni får slutligen även hemskt gärna sprida vidare det här via t.ex. sociala medier så att så många som möjligt får reda på att utdelningsveckan även fortsätter under halva nästa vecka.  

 

David 

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar