Aktieinkomster
Likes
797
Antal inlägg
1347
Följare
66
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Jag och Per Håkan Börjesson väljer ut vinnarna tillsammans

I måndags avslutades tävlingen där ni kort skulle berätta hur Warren Buffett har inspirerat er när det kommer till era investeringar vilket skulle ge er möjligheten till att få ett exemplar av Per Håkan Börjessons bok, ” Så här blev Warren Buffett världens rikaste person”. Nu har jag två riktigt roliga nyheter gällande den tävlingen och den första är att jag och Per Håkan Börjesson kommer att välja ut vinnarna tillsammans nu under de närmsta dagarna. Den andra är att Per Håkan Börjesson även har erbjudit sig att dela ut fyra böcker till så nu kommer jag dela ut fyra stycken och han lika många så vi kommer ta fram åtta stycken vinnare istället för fyra och det tycker jag är fantastiskt roligt.

De åtta vinnarna kommer som sagt att presenteras lite senare i veckan här på bloggen så håll ögonen öppna. Jag vill även passa på att rikta ett stort tack till Per Håkan Börjesson för att han engagerar sig och dessutom bidrar med ännu fler böcker som ska delas ut till er.

 

David 

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (7)

Taggar