Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Jag tar en tripp utomlands

Nu under den kommande tisdagen tar jag en tripp utanför vårt lands avlånga gränser och reser till Kanarieöarna för att ta en veckas semester. Det ska självklart bli väldigt skönt men samtidigt så förstår jag det då uppstår en hel del frågor oss er. Jag tänker här ge er ett väldigt kort och tydligt svar som ni får fundera lite på och det lyder: Aktieinkomster och min aktivitet gällande inlägg och andra saker som jag delar med mig av kommer att flyta på nästan i samma takt som förut och till och med tillsammans med en liten extra och förhoppningsvis intressant detalj.    

Jag kommer alltså dagligen fortsätta att vara aktiv även om jag såklart också kommer ta det lugnt och skruva ner på tempot en aning. Den enda stora skillnaden när jag åker iväg är att min morgonrapport (Morgonkollen) samt mina samanfattningar efter varje börsdag (Efterbörsen) kommer ta en paus på en vecka. Från och med tisdag den 19:e januari – tisdag den 26:e januari kommer Morgonkollen och Efterbörsen alltså ta en paus men på onsdag den 27:e januari är allt tillbaka som vanligt igen. Däremot så kommer mitt och TradeVenue:s gemensamma veckobrev att skickas ut som vanligt under den söndagen så det är bara morgonrapporten och rapporterna efter stängning som tar en liten paus.

På grund av min kommande resa så har jag här nedanför satt ihop en lista på vad som är bra att tänka på när det kommer till Aktieinkomster.
 

  • Morgonrapporten (Morgonkollen) tar en paus mellan 19:e januari – 26:e Januari
  • Efterbörsen tar en paus mellan 19:e januari – 26:e Januari
  • Veckobrevet skickas ut som vanligt, även under min kommande semestervecka
  • Det kommer komma upp inlägg dagligen på Aktieinkomster
  • Jag har en nyhet gällande Aktieinkomster som kommer ha premiär under den veckan (vecka 3)
  • Så håll överlag ögonen öppna för det kommer hända en hel del, trots min semester


Min kommande nyhet som jag nämnde är ett nytt koncept som jag kommer presenter nu under de kommande dagarna. Jag vill även säga att min avsikt som sagt är att förbli aktiv här på Aktieinkomster och i sociala medier med mera trots att jag ska ha semester, något annat kan jag inte tänka mig då jag verkligen älskar det jag gör och inte bara ser mitt jobb som just enbart ett jobb. Det perspektivet som egen företagare kan man prata mycket mer om och det tänker jag också göra då jag tyckte att det här la grunden för ett nytt inlägg. Det inlägget som jag kommer kalla: Egenföretagare, inlåst eller fri? (eller någonting liknande) kommer att komma upp här imorgon och för er som är intresserade av just entreprenörskap, egenföretagande och just den eventuella friheten så tror jag att det inlägget kommer bli riktigt intressant, men mer om det imorgon.

 

David    

Aktieinkomster's picture
796
1346
65
0
Aktieinkomster

Någon som har några tips på ”måsten” på Kanarieöarna? Det är nämligen första gången jag reser dit.

nickedii's picture
10
31
69
0
nickedii

vatten land o åka ubåt! givetvis äta mycket med mat från havet! eller bara dricka öl och ligga vid strandkanten!

Aktieinkomster's picture
796
1346
65
0
Aktieinkomster

nickedii: vatten land o åka ubåt! givetvis äta mycket med mat från havet! eller bara dricka öl och ligga vid strandkanten!

 

Tackar för tipsen! Åka ubåt låter väldigt intressant vill du specificera det lite kanske? Jag har även hört om den fantastiska vilkanen, vet du något om den? Sedan låter ju ölen och stranden inte helt fel det heller :)

nickedii's picture
10
31
69
0
nickedii

Aktieinkomster: nickedii: vatten land o åka ubåt! givetvis äta mycket med mat från havet! eller bara dricka öl och ligga vid strandkanten! Tackar för tipsen! Åka ubåt låter väldigt intressant vill du specificera det lite kanske? Jag har även hört om den fantastiska vilkanen, vet du något om den? Sedan låter ju ölen och stranden inte helt fel det heller :)

 

Ja va utanför arguineguin och där hade de en Gul ubåt vi fick åka med på undervatten sightseeing.  dock var det ett par år sedan. men finns den kvar är det värt. Åkte aldrig till vuklanen Jag lirade golf större delen av tiden o pimplade lite öl o drinkar! ( Om du spelar golf med finnar, betta mycket och drick lite) hehe

Aktieinkomster's picture
796
1346
65
0
Aktieinkomster

nickedii: Aktieinkomster: nickedii: vatten land o åka ubåt! givetvis äta mycket med mat från havet! eller bara dricka öl och ligga vid strandkanten! Tackar för tipsen! Åka ubåt låter väldigt intressant vill du specificera det lite kanske? Jag har även hört om den fantastiska vilkanen, vet du något om den? Sedan låter ju ölen och stranden inte helt fel det heller :) Ja va utanför arguineguin och där hade de en Gul ubåt vi fick åka med på undervatten sightseeing.  dock var det ett par år sedan. men finns den kvar är det värt. Åkte aldrig till vuklanen Jag lirade golf större delen av tiden o pimplade lite öl o drinkar! ( Om du spelar golf med finnar, betta mycket och drick lite) hehe

 

Jaha, det måste jag kola upp! Jag googlade runt lite och vulkanen är också nästan ett måste enligt de flesta. Golf låter ju också fantastiskt, tyvärr spelar inte min sambo denna underbara sport så det blir nog svårt att få igenom hehe...

​Tack för några riktigt bra tips!

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar