Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Kolla in veckans veckobrev

Nu har alla anmälda prenumeranter fått mitt och TradeVenue:s gemensamma veckobrev för vecka 48. Veckan som vi snart lämnar bakom oss helt och hållet har bjudit på en intressant mix av makro, geopolitik och bolagshändelser och via veckobrevet kan ni nu få full koll på läget.

Ni som inte ännu är anmälda till veckobrevet kan enkelt och gratis anmäla er här. Då kommer ni få ta del av alla framtida utskick och om ni även vill ha veckans utskick i efterhand så är det bara att ni mejlar till david@aktieinkomster.se så ordnar jag det.

Ha nu en fortsatt bra söndag och se till att vila upp er ordentligt för som jag skrev i veckobrevet så kommer nästa vecka bli väldigt hektisk och kanske lite kaotisk.  

 

David 

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (5)

Taggar