Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Laddat med böcker och poddar!

Finns det någon bättre än att kombinera sol, värme och semester med nya lärdomar och erfarenheter? Inte mycket i alla fall och därför har jag nu förberett mig ordentligt för solstolen och inför min resa till Kanarieöarna idag.

Jag tänkte passa på att ta del av böckerna ”Richard Branson: Den globale entreprenören”, ”Den enkla vägen att lyckas med aktier” och ”Per Holknekt” under den här semesterveckan. De två förstnämnda har jag redan läst en gång men då skummade jag mer eller mindre enbart igenom böckerna ganska så snabbt men de var så pass bra så att jag nu tänkte läsa dem igen och den här gången ordentligt och boken om Per Holknekt ska också bli väldigt intressant att ta del av. Jag har även beställt en del böcker för ett par dagar sedan men dessa hann inte komma fram innan min avresa men då har jag något att göra när jag kommer hem sen också så det gjorde inte så mycket.

Sedan har jag även laddat min mobil med över 50 olika poddar inom en rad olika områden och det lär ju rulla in olika avsnitt löpande under tiden jag är borta så jag tycker helt klart att man kan säga att jag är väl förberedd för solstolen, eller vad tycker ni?

Det ultimata vore ju om man kunde behärska att lyssna på en podd och läsa en bok samtidigt och verkligen kunna ta in alla information på samma gång. Det kanske finns någon här som kan det? Dela i så fall gärna med dig av några tips för jag tycker att det är näst intill omöjligt.

 

Vad läser eller lyssnar ni på just nu? Jag tar mer än gärna emot era tips då jag alltid är på jakt efter nya lärdomar.

 

David    

Taggar (blogg): 
Anonymous's picture
martinkolmo (ej registrerad)

Jag lyssnar mest på sparpodden, börspodden, fill or kill, händer även att jag lyssnar på placeras podd. Lyssnar även på 25 minuter (som jag fått ut mycket nyttigt från!).

Tycker det är viktigt att hänga med i marknaden även om man är en glad amatör på börsen än så länge, så jag försöker ta in så mycket information som möjligt :)

Aktieinkomster's picture
796
1346
65
0
Aktieinkomster

Många bra poddar du radar upp där, jag tar också del av dessa varje vecka! 

Poddar är enligt mig riktigt bra om man vill hänga med och hela tiden utvecklas, tack för din input!

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (5)

Taggar