Aktieinkomster
Likes
787
Antal inlägg
1327
Följare
66
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Marknadsläget nu i början av året

Man kan helt klart säga att vi har inlett år 2016 i ett ”rasande” tempo och som vanligt när det händer så här mycket så är det inte helt lätt att hålla koll på allt och identifiera ett tydligt marknadsläge. Att lösa det problemet och dessa svårigheter är målet med mitt och TradeVenue:s gemensamma veckobrev. Varje söndag när veckobrevet skickas ut får ni alltså full koll på hur det aktuella marknadsläget ser ut, på vad som hänt under veckan, på vad som kommer hända framöver samt en hel del lite andra nyttiga och användbara tips.

Om du inte är anmäld till veckobrevet än så ordnar du det här och då kommer du få ditt första veckobrev från oss imorgon och självklart är det helt gratis.   

Jag passar även på att säga som Mikael Syding säger i TradeVenue:s podcast (25 minuter med Syding & Sunström): Ni får väldigt gärna dela med er av veckobrevet och sprida det till era nära och kära så att även dem kan få lika bra koll på det ekonomiska läget som du får varje veka.  

 

Ha nu en fanatiskt lördag!
David 

Taggar (blogg): 
Aktieinkomster's picture
787
1327
66
0
Aktieinkomster

Veckobrevet skickas ut idag, strax efter lunch!

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (150)
Nov (3)

Taggar