Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Morgonkollen & Efterbörsen kommer tillbaka imorgon

Nu har jag snart varit iväg på min semester på Kanarieöarna i en vecka och under den tiden har min dagliga morgonrapport (Morgonkollen) och min rapport efter varje börsdag (Efterbörsen) tagit en paus. Jag hoppas att ni trots allt har klarat er så bra som möjligt utan dessa rapporter under dessa dagar och jag tänkte nu bara påminna er om att att allt kommer tillbaka som vanligt imorgon då jag återigen är tillbaka i Sverige.

För er som inte känner till vad Morgonkollen är så är det som sagt min morgonrapport som jag skickar ut innan den svenska börsöppningen varje börsdag. Där ger jag er all nödvändig information som man kan tänkas behöva och känna till under dagen samt att jag även kollar en del på viktiga faktorer från gårdagen, hur börsen utvecklade sig då och vad det var för faktorer som styrde och ställde. I Efterbörsen som jag släpper strax efter att den svenska börsen har stängt sammanfattar jag vad som hänt under dagen så om man inte har tid att sitta och bevaka marknaden hela dagarna så är efterbörsen kanon.

Likasom för mitt och TradeVenue:s gemensamma veckobrev så är både morgonrapporten och Efterbörsen helt gratis att ta del av och ni anmäler er till morgonrapporten som skickas ut via mejl här (Efterbörsen publiceras här på bloggen varje kväll). Så håll utskick i er mejl-inkorg och här på bloggen imorgon och även alla börsdagar framöver så kommer ni varje dag få full koll på respektive börsdag.

 

David       

Taggar (blogg): 
Aktieinkomster's picture
796
1346
65
0
Aktieinkomster

Anmäl er till min morgonrapport via länken här ovanför så får ni det första utskicket redan imorgon bitti!

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar