Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Morgonkollen & Efterbörsen tar en paus

Från och med idag tar Morgonkollen (min morgonrapport) och Efterbörsen (min dagsrapport efter börsens stängning) en paus på en vecka då jag kommer befinna mig på resande fot. Från och med tisdag den 19:e januari till och med tisdag den 26:e januari hoppas jag alltså att ni kommer klara er utan mina dagliga rapporter men jag lovar att jag är tillbaka med dem som vanligt på onsdag den 27:e januari.

Som jag nämnt tidigare så är det dock bara Morgonkollen och Efterbörsen som tar lite semester. Allt annat som t.ex. mina dagliga inlägg samt veckobrevet kommer flyta på som vanligt och dessutom har ju mitt nya tema-koncept premiär den här veckan så var vakna och håll ögonen öppna.

 

David    

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (5)

Taggar