Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Morgonkollen och Efterbörsen tar en paus

Jag kommer att befinna mig på resande fot under de kommande dagarna och då kommer jag tyvärr vara tvungen att lägga alla kraft på annat jobb så Morgonkollen och Efterbörsen kommer att ta en kort paus framöver. Jag har försökt att vrida och vända på hela situationen men det är i princip omöjligt att även få in just dessa utskick så därför måste jag pausa dem till och med tisdag den 17:e maj, nästa vecka.

Även om jag inte är jättenöjd att jag måste pausa de dagliga utskicken i några dagar så blir det så ibland och självklart kommer jag köra på som vanligt både med Morgonkollen och Efterbörsen på onsdag nästa vecka igen.

Ni kan dock fortfarande se fram emot de dagliga uppdateringarna på bloggen då det kommer att ske som vanligt och även veckobrevet som skickas ut varje söndag kommer självklart att hamna i er inkorg även nu på söndag.

Jag hoppas att ni har överseende med pausen gällande dagsrapporterna och jag lovar er inte bara att köra igång som vanligt igen om några dagar utan även att göra utskicken ännu bättre med en rad olika nya tillägg. Så håll ögonen öppna och om ni idag inte är anmälda till mejl-utskicken som väldigt snabbt och smidigt ger er en bra överblick över vad som händer på marknaden så anmäler ni er helt gratis här. Ni kan även läsa mer om utskicken här.

 

David     

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar