Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Morgonkollen tar semester!

Hej på er,

Nu är det även dags för mig och morgonrapporterna att ta lite semester. Från och med idag den 19:e juli till och med den 4:e augusti kommer morgonrapporterna att ta en paus då jag under den tiden kommer befinna mig utomlands och i ett förhoppningsvis varmt och soligt Kroatien.

Men redan från och med måndag den 7:e augusti drar jag igång som vanligt igen och då kommer ni återigen få se morgonrapporterna i era inkorgar varje börsmorgon innan börsen öppnar.

Jag vill här och nu även passa på att önska er alla läsare en riktigt bra och härlig sommar och tacka er för att ni tar del av morgonrapporterna varje morgon. Om ni undrar över något nu under semestern så är det bara att ni mejlar till mig på david@aktieinkomster.se så svarar jag så fort jag kan.

Att alltid ha koll på vad som händer på marknaden är A och O när det kommer till investeringar och jag hoppas att jag hjälper er med det via mina morgonrapporter. Om ni har några tips, idéer eller om ni tycker att någonting saknas i rapporterna så är det bara att ni hör av er till och det gör ni enklast via att mejla mig på david@aktieinkosmter.se så ska jag göra allt jag kan för att uppfylla era önskemål.
 

Ha en trevlig sommar, 
David

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (5)

Taggar