Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
66
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

När börsen är stängd får man handla annat

När börsen är stängd så här på kvällen (i alla fall i Sverige) så brukar jag ägna min tid åt andra projekt och investeringar utanför börsen. Just ikväll har jag suttit och gjort research och letat efter olika viner att köpa på mig och tillslut efter en hel del mejlande så blev det faktiskt ett köp av ytterligare 6 flaskor.

Jag körde vidare på röda viner från Bordeaux även den här gången och om några veckor får jag hem 3 flaskor av årgång 1990 samt 3 flaskor från år 2000. Båda dessa årgångar var toppår för röda viner från Bordeaux så de här flaskorna kommer jag vara lite extra nöjd över och de kommer än så länge vara de största investeringarna i vin för mig än så länge.   

När jag ändå höll på så passade jag även på att beställa hem 4 flaskor Zisola från Sicilien i Italien men dessa flaskor är till för egen förtäring. Om ni är på jakt efter ett prisvärt italienskt vin av hög kvalité så kan jag stark rekommendera just Zisola. Det är ett av mina absoluta favoritviner när det kommer till vin som jag ska dricka själv och relativt snart.
 

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (5)

Taggar