Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Nytt drönarföretag till börsen

Företaget Cybaero som tillverkar obemannade helikoptrar är nu för tiden ett ganska så igenkänt företag, i alla fall här på Aktieinkomster.se. Cybaero har sin bas i Linköping och nu är ett nytt företag som jobbar inom drönarbrasnchen i Linköping på väg till börsen.

Företaget heter Intuitive Aerial och de utvecklar flygande kamerariggar (en drönare utrustad med en kamera) som används till bland annat filminspelning. Företagets vision är att bli det ledande företaget inom just det området. 
Företaget ser år 2015 som deras genombrotts år och börsnoteringen ska hjälpa till med kapital samt uppmärksamhet och marknadsföring.
Ni kan själva kolla in vad företaget sysslar med och hur deras produkter ser ut och fungerar i videon här nedanför.

Jag personligen har inte hunnit gå igenom bolaget för att kunna ha en åsikt om dem men det kommer jag absolut att göra under den kommande tiden och då kommer jag säga vad jag tycker. Som en sista input så är det här inte en konkurrent till Cybaero, vilket jag hört många uttala sig om. Företagen verkar inom två helt olika områden inom drönarbranschen så att säga att de är konkurrenter anser jag är helt fel. 
 
För övrigt så sitter Cybaeros VD Mikael Hulth med i styrelsen i Intuitive Aerial.
 

Om ni vill läsa mer om den här noteringen så kan ni göra det här.

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (5)

Taggar