Aktieinkomster
Likes
791
Antal inlägg
1332
Följare
66
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Nytt och fräscht efter era önskemål

Ni som prenumererar på Aktieinkomsters och TradeVenues veckobrev (anmäl er till det här) har under de senaste veckorna säkert märkt av att det har skett en del förändringar. För att gå rakt på sak så har veckobrevet nu efter era läsares önskemål börjat skickas ut på måndag förmiddag istället för på söndagskvällen. Nu lägger vi även större vikt på att koppla samman den tidigare veckan med den nuvarande veckan för att på så sätt få en ännu mer tydlig bild över det aktuella marknadsläget.

Målet med veckobrevet som är att varje vecka ge er full koll på just det aktuella marknadsläget och tipsa er om intressanta bolag med mera är alltså fortfarande detsamma men förhoppningsvis kommer ni nu varje vecka kunna få ut ännu mer av utskicken.

Anledningen till uppdateringen av veckobrevet var som sagt å grund av många av er läsares önskemål men framförallt för att det är framtiden som är mest viktig, även om historiken som i det här fallet är den tidigare börsveckan också är det och att man kan lära sig och få ut mycket av vad som hände då. Via den här uppdateringen av veckobrevet kommer ni nu få en mer tydlig bild över framtiden och vad som komma skall under vederbörande vecka och det med hjälp av bland annat fokus från den tidigare veckan med mera.

Vi hoppas nu att alla ni tusentals prenumeranter kommer att uppskatta den här uppdateringen av veckobrevet och få ännu mer användning för det, varje vecka. Vi vill även tacka alla er läsare för all feedback som vi har fått som har hjälpt oss att utveckla veckobrevet efter era önskemål. Veckobrevet är till för er och därför är vi väldigt glada att vi tillsammans med er kan utveckla det så att det passar just er ännu bättre.

Vi skulle nu även vilja be er att sprida vetskapen om vårt veckobrev, t.ex. via sociala medier eller via mun till mun så att så många som möjligt kan få full koll på det aktuella marknadsläget löpande varje vecka.

Om ni vill får ni även gärna slänga iväg en kommentar här nedanför och berätta vad ni tycker om vårt nya upplägg för veckobrevet, eller om ni har mer feedback på saker vi kan göra bättre, vi är extremt tacksamma för alla åsikter och vi kommer försöka uppfylla dem så fort som möjligt.

 

David  

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive

Taggar