Aktieinkomster
Likes
787
Antal inlägg
1327
Följare
66
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Oriflame fortsätter att utvecklas

Oriflame är ett av mina nyaste innehav i min utdelningsportfölj och ett som jag gillar skarpt. Det som jag framförallt fastande för var den långsiktiga potentialen hos Oriflame samt att de flesta på marknaden då och även till viss del just nu ratar Oriflame och många gånger brukar jag då istället tycka helt tvärt om.

Det är ju ingen hemlighet att Oriflame har haft en hel del problem under de senaste åren men det jag tycker att många missar är att de faktiskt från början jobbat aktivt med att lösa dessa problem och nu är de på god väg. Senast idag meddelade att bolaget att de kommer genomföra ytterligare ett omstruktureringsprogram som inom bara något år kommer spara bolaget tiotals miljoner kronor varje år. Jag har sagt det förut och jag säger det igen, företag som tydligt visar att de kan och vill anpassa sig efter marknaden blir ofta de långsiktiga vinnarna. Det kommer gå knackigt i några år men om de väl tar sig ur svackan så brukar de ofta komma ur starkare än någonsin och det tycker jag börjar stämma bra in på Oriflame.

Marknadsfördelningen har varit ett stort problem för Oriflame tidigare men det är just den faktorn som jag tycker börjar förbättras nu. Asien och även Afrika håller på att komma igång på allvar rent försäljningsmässigt. Övergången till onlineförsäljning börjar också komma igång på så jag anser att det finns en hel del positiva triggers under de kommande åren för Oriflame.

Därför får mitt kvällstips till er bli att börja kolla lite extra på just Oriflame för även om marknaden inte tycker det så börjar man kunna se att en vändning är på gång.

 

Är det någon mer än jag här som är aktieägare i Oriflame? Det vore i så fall roligt att höra era åsikter kring bolaget!

 

David 

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (150)
Nov (3)

Taggar