Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Projekt

Utöver mina investeringar i olika företag via mina två portföljer som ni kan läsa om på sidan som heter ”investeringsportföljer” (ni hittar den i menyn här ovanför) så drar jag då och då igång olika typer av projekt. Dessa projekt leder jag helt själv eller tillsammans med andra partners och ofta handlar det om olika projekt på internet.

Här nedanför kan ni se alla mina färdiga projekt och just nu har jag ett flertal andra som är under arbete och dessa kommer jag visa upp när de är helt klara.

 

Boråsskåra.se
Borråsskåra.se är ett internetprojekt som jag drivit/driver tillsammans med en partner som faktiskt bor väldigt nära det här naturfenomenet.

Ett naturfenomen beläget i Halland, norr om Varberg är exakt vad Borrås Skåra är. För att förklara det på ett enkelt sätt så är det en 100 meter lång bergsklyfta som liknar Ronja ”Rövardotters helvetesgap”. Jag och min partner tyckte att det fanns på tok för lite information om det här naturfenomenet så vi startade helt enkelt en webbsida som innehåller all nödvändig information med mera.

Målet med det här projektet var/är att vi ska locka besökare till Borrås Skåra och sedan tillsammans med en rad olika samarbetspartners göra att besöket blir fulländat och kombinerat med andra aktiviteter och det är det här sistnämnda som vi jobbar med just nu.

Besök Borråsskåra.se och kolla in ett av de häftigaste och mest mytomspunna naturfenomen i Sverige.     

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar