Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Rapportlista vecka 18: tempot trappas ned

Även under den kommande veckan, vecka 18 har vi en hel del bolagsrapporter att se fram emot och dessa kan ni få full koll på via listan här nedanför.

Det mest anmärkningsvärda inför nästa veckas rapportflöde är att tempot nu tillslut skruvas ner och att vi mer och mer börjar övergå mot ett rapportflöde från småbolagen. De flesta av de allra största bolagen på börsen har nu släppt sina rapporter men som ni kan se här nedanför så kommer flödet ändå inte bara bestå av småbolag nästa vecka.

Det som ska bli mest intressant att se är om marknadens fokus nu gradvis kommer att riktas bort ifrån bolagen på börsen. Det är svårt att avgöra om det kommer börja ske redan nu under nästa vecka då vi som sagt fortfarande har en del tunga och intressanta rapporter att se fram emot.

 

Ser ni fram emot några speciella rapporter?

 

David  

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar