Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Realty Income: The Monthly Dividend Company

Realty Income som delar ut pengar till sina aktieägare varje månad är ett av mina favoritinnehav som jag har i min utdelningsportfölj. Det är att den här investeringen skapar ett konstant flöde av likvida medel till min portfölj varje månad som jag gillar mest.

Jag gillar även exponeringen mot den amerikanska fastighetsmarknaden samt hur Realty Income sköter sina affärer med t.ex. långsiktiga hyresavtal som skapar en bra stabilitet med mera.

Här nedanför ser ni min snabbgenomgång av Realty Income och den är till för att just ge er en snabb och smidigt överblick av bolaget samt kanske även i vissa fall ge er inspiration.     

 

Trevlig lunch!
David 

Taggar (blogg): 
Aktieinkomster's picture
796
1346
65
0
Aktieinkomster

Ett av mina mål under den kommande tiden är att Realty Income ska fungera som en grund i min utdelningsportfölj!

Nova's picture
51
74
5
0
Nova

Jag tänker som dig; grunden i min utdelningsportfölj skall vara just den här aktie och bolaget. 
Vad anser du vara en bra nivå för entry?

Aktieinkomster's picture
796
1346
65
0
Aktieinkomster

Nova: Jag tänker som dig; grunden i min utdelningsportfölj skall vara just den här aktie och bolaget. Vad anser du vara en bra nivå för entry?

 

Det tycker jag låter väldigt bra :) Med tanke på den långsitkiga utvecklingen för aktien så anser jag att dagens nivåer under 50 dollar känns som en väldigt bra ingångsnivå! 

Nova's picture
51
74
5
0
Nova

Toppen! Tack för input :)

Aktieinkomster's picture
796
1346
65
0
Aktieinkomster

Nova: Toppen! Tack för input :)

 

Det var så lite så! Det är alltid roligt och intressant att diskutera sådana här saker med andra :)

 

Ha en bra kväll!

Aktieinkomster's picture
796
1346
65
0
Aktieinkomster

Nova: Toppen! Tack för input :)

 

Hur stor del av din portfölj planerar du att ha i Realty Income då? :)

Aktieinkomster's picture
796
1346
65
0
Aktieinkomster

Realty Income eller "the monthly dividend company" som bolaget också kallas är ju ett måste nu när vi är mitt uppe i en temavecka med fokus på utdelningar, eller hur?

Cykelpeter1's picture
9
34
2
0
Cykelpeter1

Klockren aktie som borde finnas i allas utdelningsportföljer, den är iaf en viktig byggsten i min.

Med tanke på att dom har en stabil kursutveckling utöver en stadigt ökande, månadsvis utdelning är detta en aktie som lämpar sig bra för månadssparande. Därav tycker iaf inte jag att man skall stirra sig blind på vad som är en bra ingångskurs.

Aktieinkomster's picture
796
1346
65
0
Aktieinkomster

Cykelpeter1: Klockren aktie som borde finnas i allas utdelningsportföljer, den är iaf en viktig byggsten i min.Med tanke på att dom har en stabil kursutveckling utöver en stadigt ökande, månadsvis utdelning är detta en aktie som lämpar sig bra för månadssparande. Därav tycker iaf inte jag att man skall stirra sig blind på vad som är en bra ingångskurs.

 

Jag håller med dig och jag agerar på ett liknande sätt som du verkar göra! Köper du löpande och oavbrytet varje månad i det här bolaget ller hur agerar du mer konkret?

Cykelpeter1's picture
9
34
2
0
Cykelpeter1

Yep, jag brukar sätta av några tusen i  månaden till Realty Income, H&R Real Estate  Investment Trust, Boston Pizza & Prospect Capital Corp som alla delar ut månadsvis. Detta för att få en bättre fördelning av cashflow över året.

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar