Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Saknar ni IKEA på börsen?

Oavsett hur många fina företag det finns på börsen i Sverige så är det många och då även jag som saknar vår svenska stolthet, IKEA. IKEA har ett starkt varumärke, bra och billiga produkter som marknaden älskar och något mer behövs i stort sett inte i ett företag för att framgången ska vara säkrad. Men även om många skulle vilja att IKEA börsnoterades och skulle bli överlyckliga om så skedde så är det väldigt osannolikt att det kommer att ske. Företaget behöver varken mer pengar eller nya ägare och kommer antagligen aldrig att behöva det så det finns helt enkelt ingen anledning för IKEA att finnas på börsen.     

Hur som helst så finns det som tur är många andra väldigt många bra företag på börsen i Sverige och utbudet är mer än tillräckligt för att man ska kunna bygga upp en bra portfölj. Så även om IKEA också är saknat av mig så är det inte det överhuvudtaget på samma gång men om jag hade möjligheten så är det väldigt troligt att jag skulle ha IKEA i min långsiktiga utdelningsportfölj (förutsatt att de skulle betala utdelningar vill säga).

 

Det här var bara några tankar som dök upp i mitt huvud och som jag tänkte dela med mig av och nu tänkte jag även passa på att fråga er om ni saknar IKEA eller så väl något annat företag på börsen? Både på börsen i och utanför Sverige?

 

Trevlig eftermiddag!
David

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar