Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Slut för den här gången, men utdelningarna består

Nu är den här temaveckan som tillslut blev ungefär en och en halv vecka och där jag har fokuserat på utdelningar slut för den här gången. Eftersom att jag är en utdelningsinvesterare så är utdelningar ett av mina huvudämnen och därför kan ni räkna med mer fokus på utdelningar även framöver.

Ni hittar alla de tjugotal inläggen som fokuserar på alltifrån utdelningsstrategier och tips på utdelningsbolag till boktips och tips på saker man ska kolla på och var man hittar sådan information när det kommer till just utdelningar, här.

Under dessa dagar har jag som sagt bland annat tipsat er om flera konkreta bolag och faktiskt om hela tretton stycken om jag inte minns helt fel. Även om det finns hur mycket som helst att skriva om när det kommer till utdelningar så tycker jag ändå att jag fått med en hel del nu under dessa dagar och på så sätt lagt en bra grund. Men det sista ordet i den bedömningen har självklart ni läsare.

Därför tänkte jag nu även passa på att fråga er om vad ni har tyckt om den här temaveckan med fokus på utdelningar? Saknar ni något som ni vill att jag tar upp framöver? Eller är det någonting som ni vill att jag fokuserar extra mycket på framöver? Skriv gärna en rad eller två i kommentarsfältet här nedanför oavsett om ni har tyckt att allt varit bra eller jättedåligt.

 

Ha nu en bra påskledighet!
David  

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (5)

Taggar