Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Snabbgenomgång: Skanska

Här nedanför hittar ni en snabbgenomgång av Skanskas verksamhet och ekonomi. Skanska har alltid varit det byggbolag som jag gillar mest i Sverige och bolaget har under flera år haft en given plats i min portfölj.

En detalj som jag fastnade för hos Skanska redan från början var deras ganska så okända fastighetsavdelning. Bolaget sitter på en hel del dolda fastighetstillgångar och sådana reala värden uppskattar jag alltid.

Men som sagt ta en titt på snabbgenomgången av Skanska här nedanför och släng sedan gärna iväg en kommentar med er åsikt, det vore nämligen roligt att diskutera bolaget lite.

 

David 

Taggar (blogg): 
fidan91's picture
0
7
0
0
fidan91

Jag gillar skanska men efter senaste rapporten har jag blivit alltmer fundersam. Vad tror du om framtiden för skanska, har du fortfarande lika stort förtroende för dem? Skulle du rekommendera köp eller sälj för en långsiktig sparare?

 

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar