Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Ta rätt beslut om dina investeringar

Jag tillsammans med TradeVenue inledde ganska så nyligen ett samarbete med Indexinvestering som levererar olika marknadssignaler för t.ex. olika aktier och index. Det här samarbetet har redan nu medfört mycket gott och just nu kan TradeVenue:s podd, 25 minuter med Syding & Sunström tillsammans med Indexinvestering erbjuda 20 % rabatt på de olika signalpaketen. Det är ett fantastiskt erbjudande och ni hittar mer info om det på bilden här nedanför samt på sajten här

Det finns många anledningar till att ta kontroll över sina investeringar tillsammans med Indexinvesteringar oavsett om man är en aktiv handlare eller en mer långsiktig och mindre aktiv investerare. Av Indexinvestering kan man t.ex. få en bra träffsäkerhet gällande marknadstajmingen, man kan minimera sin risk markant, i längden uppnå en högre avkastning och framförallt att man kan få allt det till ett väldigt lågt pris, vilket ni klart och tydligt kan se på bilden här ovanför.

Om ni vill ha ett tydligt exempel på vilken hjälp man kan få av marknadssignalerna från Indexinvestering så kan ni kolla in bilderna här nedanför. På den första bilden ser man vad man kan uppnå om man agerar efter signalmodellen vid namn ”TREND” om man t.ex. investerar via i en indexfond vid en uppåttrend och sitter på likvida medel vid en nedåttrend. Under den perioden avkastade Stockholmsbörsen (den svarta linjen) + 119 % men ”TREND-modellen” från Indexinvestering (den blå linjen) hela + 292 %. 

Den andra bilden här nedanför visar samma sak bara att man där även passade på att blanka index i en nedåttrend. Stockholmsbörsen (den svarta linjen) avkastade fortfarande + 119 % men ”TREND-modellen hela + 640 %. Indexinvestering kan alltså på ett väldigt enkelt och tydligt sätt hjälpa oss investerare att tjäna pengar både när börsen går upp och ned. 

 

Om ni vill ha mer information om marknadssignalerna som Indexinvestering erbjuder så hittar ni all nödvändig information på deras sajt här. Om ni skulle välja att beställa några av deras tjänster så får ni inte glömma att ta del av vår rabatt på hela 20 % som jag skrev om högst upp i det här inlägget.

 

I samarbete med Indexinvestering.    

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (5)

Taggar