Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Takpannor med inbyggda solceller

Det svenska företaget Soltech Energy har utvecklat genomskinliga takpannor i glas som skyddar huset lika bra som vanliga takpannor men som samtidigt tar vara på energin ifrån solen via de inbyggda solcellerna. Takpannorna från Soltech är lika hållbara som vanliga takpannor i t.ex. tegel eller betong.

Ni kan själva kolla in företagspresentationen och hur takpannorna fungerar i videoklippet här nedanför. Utöver företagets intressanta produkter så kommer det att börsnoteras på First North i Stockholm nu under våren och det är någonting som jag absolut kommer hålla ögonen öppna efter. 

 

Solenergi förväntas ha blivit den största energikällan i världen innan år 2025 och om så blir fallet så kan man ganska enkelt räkna ut att det är många företag inom branschen som kommer växa väldigt mycket under de kommande åren. Jag själv håller på att leta efter investeringar inom bland annat solenergi till mina portföljer och Soltech Energy kan mycket väl komma att bli ett väldigt intressant alternativ.

Taggar (blogg): 
Anonymous's picture
Goran (ej registrerad)

Inbyggda solceller!? Seriöst?!

Vet ni skillnad mellan solceller och solfångare?
Det här är ju en solfångare, som omvandlar solinstrålningen till värme.
I en solcell omvandlas solinstrålningen till elektricitet. STOR skillnad!

PS. Dessutom finns det inget som är inbyggt i dessa takpannor av glas! Hade författaren av den här artikeln sett sin bifogade videoklipp så hade han/hon förstått det själv och hade eventuellt inte skrivit grovt missledande artiklar med lika missledande rubriker!

Aktiepappa's picture
51
79
9
0
Aktiepappa

Rubriken ville kanske fånga läsare?

/ http://aktiepappa.blogspot.se/

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar