Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Tema utdelningar- introduktion

Nu rivstartar vi den här börsveckan och även den här temaveckan med fokus på utdelningar som jag nu drar igång här på Aktieinkomster. Jag tänkte nu börja med att visa er lite vad som komma skall och som jag sagt förut så tar jag gärna emot tips löpande under veckans gång så ska jag göra allt jag kan för att även få in era önskemål om inlägg någonstans.

Till att börja med kommer jag rikta ett väldigt stort fokus mot konkreta tips på utdelningsbolag och genomgångar av dessa. Minst ett tips på ett utdelningsbolag kommer att komma varje dag så att ni får så mycket inspiration som möjligt inför den kommande utdelningssäsongen och inför framtiden överlag.

Sedan kommer jag även ge er konkreta tips på var man t.ex. kan hitta bra och nödvändig information om utdelningar, både i och utanför Sverige. Jag tänkte prata en del om vad man kan göra med utdelningarna, olika strategier kring utdelningar och allmänna saker som är viktiga att tänka på och en hel del annat.

Ni som följer Aktieinkomster vet även att jag varje vecka brukar tipsa er om olika videoklipp, poddar och böcker m.m. och det tänkte jag självklart fortsätta med även den här veckan. Då kommer dessa tips att vara fokuserade på just utdelningar (såklart).

Det kommer självklart komma en hel del andra inlägg med fokus på utdelningar men i det stora hela är det så som jag beskrev temaveckan här ovanför som veckan kommer att se ut. Jag tror som sagt att det här kommer bli riktigt bra och speciellt nu inför den kommande utdelningssäsongen, vad tror ni?

 

David 

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar