Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Testade lite nya investeringar igår

Igår kväll hade jag förmånen att få testa lite nya eventuella investeringar och den här gången på vinfronten. Jag var nämligen iväg på en vinprovning som även innehöll lite ost och det var fantastiskt, vilket ni säkert förstår om ni kollar på bilden här ovanför.

Under kvällen fick vi även flera bra genomgångar om alltifrån olika vindistrikt till lagring och korkarna i flaskorna med mycket mera. Det här fick verkligen igång mitt tänkande rejält och om det var informationen eller vinet som medförde det låter jag vara osagt men idag har jag faktiskt gjort en hel del research och satt ihop flera listor med kommande investeringsviner och lite annat smått och gått.

Under de senaste månaderna har jag inte varit jätteaktiv på vinfronten på grund av att jag helt enkelt inte haft tid för det men nu är jag på gång igen och den här vinprovningen var precis vad jag behövde. Därför kan ni förvänta er mer inlägg om investeringar i vin och allt däromkring framöver, låter det bra?

 

Är det några här som också investerar i vin? Eller några som kanske bara har ett stort intresse eller vill komma igång eller liknande? Skriv i så fall gärna en rad eller två så kan vi få igång en konversation även om vin.

 

David

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar