Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Trevlig påsk och glöm inte att…

Jag tänkte här och nu passa på att önska er alla en riktigt bra påsk och jag hoppas att ni får en skön ledighet. Jag hoppas att solen skiner även hos er och att ni får lite välförtjänt ledighet ifrån börsen och marknaden nu efter den här väldigt intensiva period.

Men glöm heller inte att utnyttja den här lediga tiden till att göra lite research eller andra genomgångar m.m. Det kommer ni tacka er själva för när handeln drar igång på börsen igen på tisdag nästa vecka och det kommer i alla fall jag ägna min lediga tid åt nu under dessa dagar, i alla fall en del av tiden.

Det vore även roligt och intressant att höra vad ni tror om våren på börsen som nu drar igång? Vi har alltifrån en rad bolagsstämmor till utdelningssäsongen att se fram emot se det kommer helt klart bli en väldigt intensiv period. Men vad tror ni om den kommande trenden?

 

David 

Taggar (blogg): 
Anonymous's picture
steffo (ej registrerad)

Check out sensodetect, kan bli vårens raket!

 

Anonymous's picture
steffo (ej registrerad)

Check out sensodetect, kan bli vårens raket!

 

Aktieinkomster's picture
796
1346
65
0
Aktieinkomster

steffo:

Okej, intressant! Varför tror du det då?

Anonymous's picture
steffo (ej registrerad)

Verkar som att ghazala afzal som senso teknat avtal med är en väldigt kompetent läkare inom psykiatrin och hon har tydligen stor respekt i usa. Dessutom har senso nyligen teknat distributions avtal med Saudiarabien. Börsvärde idag ynka 15 miljoner så jag tror att det finns stor potential milt uttryckt:) så värst många aktier finns det inte heller. Kassan tror jag räcker till q4 utan vidare intäkter. Rapporten är tidarelagd dessutom vad det nu kan betyda...Spännande. 100 mille i börsvärde borde inte vara några större problem för senso är min spontana tanke. Mvh

 

Aktieinkomster's picture
796
1346
65
0
Aktieinkomster

Steffo: 

Sådana här typer av bolag är inte riktigt min grej och de passar inte riktigt in i någon av mina portföljer. Men väldigt roligt att du delar med dig av dina tankar, jag ska ta och kolla lite extra på hela caset för vem vet... 

Är du själv ägare?

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar