Aktieinkomster
Likes
793
Antal inlägg
1340
Följare
66
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Tusentals personer läser redan veckobrevet, anmäl dig du också här!

Imorgon eftermiddag skickas mitt och TradeVenue:s gemensamma veckobrev ut som vanligt. I veckobrevet kommer vi som vanligt kolla på hur den här börsveckan har varit, vad marknaden har fokuserat på och vad marknaden har glömt bort m.m. Vi fokuserar även på vad som kommer att hända under nästa vecka samt ger er intressanta bolagstips och så vidare.

Det är alltid väldigt viktigt att hålla koll på det aktuella marknadsläget men nu den senaste tiden har det hänt väldigt mycket från vecka till vecka och den trenden ser ut att hålla i sig. Därför är det här med koll nu ännu viktigare och full koll på det aktuella marknadsläget är just det ni får via att ta del av vårt veckobrev varje söndag, självklart är det helt gratis. Så passa på att anmäla er till veckobrevet här eller på TradeVenue:s startsida (längst ner till vänster) så fort som möjligt så kommer ni få det första utskicket redan imorgon.

Vi vill även passa på att tacka alla tusentals personer som idag tar del av vårt veckobrev varje vecka samt även hälsa alla nya prenumeranter varmt välkomna!

 

Ha nu en fortsatt bra lördag!
David    

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (4)

Taggar