Aktieinkomster
Likes
793
Antal inlägg
1340
Följare
66
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Utdelningsportfölj- Upplägg

Jag tänkte visa er hur upplägget för min utdelningsportfölj ser ut just nu och hur det kommer att se ut under en väldigt lång tid framöver. Hela upplägget förklaras enklast via bilden här nedanför så börja med att ta en titt på den så kommer ni se vilka innehav jag har i min utdelningsportfölj.

 

 

Som ni säkert även förstår så är de största innehaven placerade högst upp och sedan blir de mindre och mindre desto längre ner de kommer. Huvuddelen högst upp kommer med tiden att motsvara ungefär 50 % av portföljen, mittendelen cirka 35 % och den sista delen längst ner ungefär 15 %.

Eftersom att jag löpande ökar på alla mina innehav så fort det dyker upp köplägen så kommer den hör uppdelningen inte alltid stämma på daglig basis men som sagt så är det den här planen som jag kommer jobba efter i längden. Jag tycker att det är väldigt viktigt att ha en tydlig plan och ett konkret upplägg för sin portfölj, oavsett om det är en utdelningsportfölj eller någon annan typ. Annars blir det lätt väldigt rörigt och det blir svårt att hålla koll på innehaven och det kan bli förödande ganska så fort.

 

Har ni en tydligt plan som ni agerar efter så gott det går? Eller köper ni det som ni finner intressant? Det finns här inget rätt eller fel men för min del så är det bara en sådan här ordentlig struktur som fungerar.

 

David 

Taggar (blogg): 
fidan91's picture
0
7
0
0
fidan91

Har betsson beslutat när utdelning ska ske?

Aktieinkomster's picture
793
1340
66
0
Aktieinkomster

fidan91: Har betsson beslutat när utdelning ska ske?

 

Jag kollar upp det under kvällen när jag är hemma igen :)

Aktieinkomster's picture
793
1340
66
0
Aktieinkomster

fidan91: 

Split+Inlösen, där en ny aktie blir en inlösenaktie som automatiskt löses in mot 11,94 kr den 22:e maj om jag inte minnst helt fel :)

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (4)

Taggar