Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
66
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Vad vill ni läsa om? Undrar ni över något?

Eftersom att jag är ny här på TradeVenue så tänkte jag fråga alla er andra om det är något speciellt som ni känner att ni vill läsa om från mig? Jag är som sagt en investerare, entreprenör och företagare m.m. och sedan har jag en hel del intressen som t.ex. teknik, vin och mat med mycket mera. Så om det är något speciellt som ni är sugna på att läsa om eller vill veta om mig så får ni jättegärna höra av er antingen här på TradeVenue eller direkt till min mejl, david@aktieinkomster.se.

Att komma i kontakt med andra har alltid varit en stor del av hela syftet med mitt skrivande och därför tycker jag att det är jätteroligt att väldigt många är så aktiva och engagerade här på TradeVenue. Av den anledningen vill jag även involvera er i mitt arbete redan från början samt även ta del av ert arbete och er framgång och utveckling.

Så som sagt, hör gärna av er till mig om ni har några speciella önskemål eller om ni bara vill bolla lite idéer eller snacka lite.

 

Ha nu en bra fredag!
David

Taggar (forum): 
Taggar (blogg): 
nörden's picture
394
642
33
0
nörden

Ser gärna analyser och tankar kring företag samt även vad du investerar. 
Alltid intressant att se hur andra investerar. 

Sen teknik, mat och vin är ju inte helt fel det heller men rankar det inte lika högt. ;)

trader3000's picture
215
216
64
0
trader3000


Håller med Nörden, analyser och tankar kring investeringar är kul att läsa.

Mat är ett intresse som vi har gemensamt så stötter du på något fantastiskt får du gärna dela med dig, om vin är något du investerar i skulle även det vara kul att följa.

Aktieinkomster's picture
796
1346
66
0
Aktieinkomster

nörden: Ser gärna analyser och tankar kring företag samt även vad du investerar. Alltid intressant att se hur andra investerar. Sen teknik, mat och vin är ju inte helt fel det heller men rankar det inte lika högt. ;)

 

Härligt! Just mina investeringar, analyser och tankar kring företag är det jag skriver mest om så det är bara att hålla ögonen öppna! 

Aktieinkomster's picture
796
1346
66
0
Aktieinkomster

trader3000: Håller med Nörden, analyser och tankar kring investeringar är kul att läsa.Mat är ett intresse som vi har gemensamt så stötter du på något fantastiskt får du gärna dela med dig, om vin är något du investerar i skulle även det vara kul att följa.

Kanon! Jag investerar faktiskt en del i vin så det kommer då kunna läsa om löpande. Matinlägg är jag sämre med men som sagt så kan det även bli lite sådant om jag kommer över något som jag bara måste berätta om!

trader3000's picture
215
216
64
0
trader3000

Aktieinkomster: trader3000: Håller med Nörden, analyser och tankar kring investeringar är kul att läsa.Mat är ett intresse som vi har gemensamt så stötter du på något fantastiskt får du gärna dela med dig, om vin är något du investerar i skulle även det vara kul att följa.Kanon! Jag investerar faktiskt en del i vin så det kommer då kunna läsa om löpande. Matinlägg är jag sämre med men som sagt så kan det även bli lite sådant om jag kommer över något som jag bara måste berätta om!

 


Toppen!

zlaskarn's picture
239
360
24
1
zlaskarn

Håller med om att analyser oftast är det allra roligaste att läsa om :)

Aktieinkomster's picture
796
1346
66
0
Aktieinkomster

zlaskarn: Håller med om att analyser oftast är det allra roligaste att läsa om :)

 

Roligt! Det är där mitt första fokus ligger så det verkar ju bli kanon!

Nova's picture
51
74
5
0
Nova

Jag skulle vilja läsa lite om hur det funkar att investera i fastigheter, vad man kan förvänta sig, riskerna, är det värt? Stabil investering?

https://tessin.se/

(La till en länk som förtydligar vad det är för investering jag pratar om)

Övrigt så tycker jag du skriver mycket intressant!

Mvh

Aktieinkomster's picture
796
1346
66
0
Aktieinkomster

Nova: Jag skulle vilja läsa lite om hur det funkar att investera i fastigheter, vad man kan förvänta sig, riskerna, är det värt? Stabil investering?https://tessin.se/(La till en länk som förtydligar vad det är för investering jag pratar om)Övrigt så tycker jag du skriver mycket intressant!Mvh

 

Fastigheter är väldigt intressant så det ska jag tänka på framöver. Tack för tipset!

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (5)

Taggar