Aktieinkomster
Likes
793
Antal inlägg
1340
Följare
66
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckans ”citat”:

Den här veckans citat står vår favoritinvesterare för och självklart är det Warren Buffett jag pratar om. Själva citatet, ”the most important thing to do if you find yourself in a hole is to stop digging” tycker jag sedan talar väldigt mycket för sig själv.

Det handlar om att våga erkänna att man har gjort fel och istället för att blunda för det och hoppas på att det vänder någon gång så slutar man gräva ner sig ännu djupare och istället hittar man än väg tillbaka och upp ifrån hålet.

Det här har jag tidigare skrivit om i mitt tidigare inlägg, ”Så här tar man sina investeringar till en högre nivå” och det är en av de viktigaste sakerna att kunna och känna till när det kommer till investeringar och även mycket annat i livet.

 

Vad tycker ni om det här citatet och det här mottot?

 

David 

Taggar (forum): 
Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (4)

Taggar