Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckans ”citat”: ”All roads that lead to success have to pass through…

Den här veckan tänkte jag dela med mig av citatet: ”All roads that lead to success have to pass through hard work boulevard at some point” som föreläsaren och inspiratören, Eric Thomas en gång sa.

Oavsett om det handlar om att göra investeringar, starta företag eller någonting annat så är det många som tror att allt kommer gå som på en spikrak väg framåt och bara hur bra som helst. Det trodde jag också i början och för ett antal år sedan men desto mer erfarenheter och lärdomar man samlar på sig desto mer inser man att allt någon gång kommer stöta på ett hinder eller ett ställa där vägen inte är lika spikrak och öppen längre men det är inget konstigt med det. Det är dessutom på dessa ställen, där man måste navigera sig fram, köra om andra och verkligen planera sin körning som man lär sig och utvecklas mest så utan den sträckan skulle det antagligen inte finnas någon framgång överhuvudtaget.

Det här tycker jag absolut är värt att tänka på och desto tidigare man kan göra det, oavsett vad det gäller desto mer framgångsrik kommer man att bli.

 

Trevlig kväll!
David    

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar