Aktieinkomster
Likes
787
Antal inlägg
1324
Följare
66
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckans ”citat”: ”Buy land, they aren't making any more of it”

Mitt citat den här veckan som jag har blivit väldigt inspirerad av och som har fått mig att verkligen tänka efter är: ”Buy land, they aren't making any more of it”

Det här citatet är väldigt enkelt och syftar på att man ska köpa saker och tillgångar som alltid kommer att behövas och efterfrågas och som det i princip inte går att göra mer om, som då t.ex. land.

Just det här med reala tillgångar tycker jag är en sak som blivit väldigt underskattad hos många inverterare under de senaste åren. Den här typen av tillgångar är fortfarande en av de mest säkra och givande investeringar på lång sikt och så kommer alltid att vara fallet. Därför vill jag här och nu slå ett slag för den här typen av investeringar och om man som jag har gjort bara börjar tänka efter så börjar man snabbt se fördelarna så det får samtidigt även bli mitt kvällstips till er.

 

David   

Taggar (blogg): 
Anonymous's picture
tomvan1america@... (ej registrerad)

Good Idea, however better and best yet realestate/land at good ( or best if possible)is LOCATION.

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (147)
Oct (2)

Taggar