Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckans ”citat”: ”Either you run the day, or the…

Den här veckans ”citat” är några ord som jag tycker att alla ska fundera över nu under påsken och det oavsett om man kopplar det samman med sitt dagliga arbete, med sin trading eller med sina investeringar m.m.

 

Veckans citat är: ”Either you run the day, or the day runs you”

 

Det är ju egentligen inte svårare än så att antingen tar man kontroll över sina dagar eller så låter man sig själv bara kastas runt på ett sådant sätt att dagen styr helt och hållet. Det är i praktiken såklart lite svårare att tillämpa men när man väl får kontroll på det så kommer man märka en stor skillnad. I det stora hela handlar det till största del om planering och en bra struktur och om man ser till att vara stenhård med det så gott det går varje dag så kommer man komma väldigt långt, det har i alla fall jag märkt i min vardag och det oavsett om det gäller mina investeringar eller mitt företagande.

 

Hur fungerar er vardag? Har ni några intressanta tips på hur man tar kontroll över sina dagar?

 

 

David  

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar