Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
66
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckans ”citat”: ”En bra investerare letar efter nya investeringar när en tidigare avslutas. Den bästa...

Den här veckans ”citat” är faktiskt ett som jag kom på själv för några dagar sedan och jag tycker att det säger väldigt mycket. Citatet är: ”En bra investerare letar efter nya investeringar när en tidigare avslutas. Den bästa har redan nya på gång!"

Jag själv tycker att det här citatet är klockrent och innehåller väldigt många viktiga saker. Till att börja med så säger det att man hela tiden ska fortsätta att investera för på så sätt kommer man i längden uppnå den högsta avkastningen.

Det andra budskapet som handlar om att den bästa investeraren redan har en lista med nya investeringar som hen vill göra tycker jag också är väldigt viktigt. Via att aktivt leta efter nya investeringar, oavsett om man kan genomföra dem just nu eller inte kommer man alltid se till att vara beredd för man vet aldrig när ett tillfälle uppstår och via den här metoden kommer man även kunna se till att ligga steget före vilket också är väldigt viktigt när det kommer till investeringar.

 

Vilken typ av investerare är ni? Börjar ni lite efter nya investeringar när ni avslutat en tidigare? Eller har ni redan innan en lista med investeringsmöjligheter som ni hittat och som ni vill göra?

 

David     

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (5)

Taggar