Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckans ”citat”: ”Ett finansgeni är en person som tjänar sina pengar snabbare än…”

Då har vi återigen kommit till den delen av veckan då ni förhoppningsvis kommer att inspireras av veckans citat och den här veckan tycker jag att det här citatet passar in väldigt bra: ”Ett finansgeni är en person som tjänar sina pengar snabbare än hans familj kan göra av med dem”

Anledningen till att jag tycker att det här citatet är så pass bra är för att de på ett väldigt konkret sätt visar att allt egentligen handlar om enkel plus och minus. Om man kan se till att sin familj eller sitt hushåll varje månad, varje vecka och varje dag hela tiden ligger på plus, det behöver inte vara jättemycket men bara lite så kommer man kunna tjäna väldigt mycket pengar i längden.

Jag är övertygad om att alla skulle kunna uppnå det här om man bara är intresserad och vem är egentligen inte intresserad av att bygga upp en förmögenhet i längden?

 

Har ni några konkreta tips som gör att ni löpande kan hamna på plus?

 

David 

Anonymous's picture
. (ej registrerad)

Fan du borde avsluta din blogg så jävla äcklig 

Anonymous's picture
JagGillarDinBlogg (ej registrerad)

Du har en bra blogg!

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar