Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckans ”citat”: ”Om kriget inte är ditt…

Den här veckan tänkte jag visa er ett citat som många kanske tycker är väldigt grovt och hårt men som man faktiskt kan dra nytta av när det kommer till investeringar och när det kommer till livet.

Veckans citat är: ”Om kriget inte är ditt, välj den vinnande sidan och dra nytta av det”

Det här ursprungliga citat innehöll från början inte den sista delen, ”och dra nytta av det” utan den har jag själv lagt till. Jag tolkar dessa ord som att man inte ska lägga massa tid och energi på tjafs och skit som inte rör en själv eller skapar något värde. Men om man måste lägga sig i sådan skit så ska man alltid välja den vinnande sidan och om man kan se till att man själv får ut någonting av det för annars är det inte värt att lägga sig i från början.

 

Det här försöker i alla fall jag tillämpa i livet och när det kommer till mina investeringar, gör ni?

 

Trevlig kväll!
David   

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (5)

Taggar