Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckans ”citat”: ”Strength doesn't come from physical capacity but from…”

Den här veckans citat som förhoppningsvis på något sätt ska inspirera och hjälpa er är; ”Strength doesn't come from physical capacity but from indomitable will” som den indiska advokaten och politikern, Mahatma Gandhi en gång sa.

Frågar ni mig så ligger det väldigt mycket sanning i dessa ord för om man bara har viljan att göra något så kommer det oftast på något sätt gå. Sedan om det man vill är rätt eller inte spelar inte så stor roll för om man hela tiden vill och verkligen försöker så kommer det någon gång bli rätt och just det är ovärderligt.

Så se till att verkligen vilja om ni ska satsa på något, oavsett om det handlar om investeringar eller företagande m.m. för den viljan kan många gånger bli skillnaden mellan ett mediokert och ett fantastiskt resultat. Det kan vara värt att tänka på!

 

David  

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar