Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckans ”citat”

Den här veckans citat kom jag över för några veckor sedan men jag kommer inte ihåg vart jag läste det men det är säkert många som sagt dessa ord någon gång. Veckans citat här på Aktieinkomster är: ”Du lär dig mycket mer av dina fiender än vad du göra av någon annan”

Det här hänger ihop med att ens fiender är just ens fiender av en anledning och det oftast på grund av konkurrens och att de gör ens jobb lika bra eller till och med bättre. Så istället för att ödsla tid och energi på att tycka illa om sina fiender så är det betydligt bättre att istället observera vad den gör och lära sig av dessa observationer för även om vi vill erkänna det eller inte så har vi i de flesta fall mycket att lära oss av våra fiender.

Sedan är såklart fiender ett starkt ord som de flesta av oss definierar på olika sätt men jag tror att de flesta av er förstår vad jag menar. Så veckans lärdom kan samtidigt vara att lära istället för att tycka illa om och på så sätt utnyttja sådana här situationer, vad säger ni om det?    

 

David 

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar