Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckans ”citat” av Mikael Syding: ”Det bästa sättet att bli fattig fort är att...

Den här veckans citat kommer från TradeVenue:s podcast, 25 minuter och från en av världens största hedgefondstjärnor, Mikael Syding som är en av personerna som pratar i podden. Mikael sa i det senaste avsnittet att ”Det bästa sättet att bli fattig fort är att försöka bli rik fort” och det fastnade jag för och gjorde härmed även till veckans citat.

Om ni själva är sugna på att höra vad han har att säga kring det så kan ni lyssna på avsnittet här nedanför. Där säger han även att marknaden och väldigt många personer i vårt samhälle har tolkat en sak på finansmarknaden väldigt fel och det är att hög risk kommer leda till en hög avkastning. Visst kan så vara fallet i vissa fall men i ännu fler fall leder det till exat det som citatet säger, nämligen att man blir fattig fort.

Det här tycker jag kan vara värt att tänka på lite extra nu under helgen, oavsett om man redan kände till det här eller inte det kommer i alla fall jag göra!

 

Trevlig fredagskväll och ett stort tack till Mikael för de väl valda orden!
David 

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar