Aktieinkomster
Likes
787
Antal inlägg
1324
Följare
66
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckans ”citat” av Warren Buffett: “In the business world, the rearview mirror is always…

Eftersom att Warren Buffett löpande fortsätter att klämma ur sig intressanta och användbara citat så får han även den här veckan stå för veckans citat som blir: ”In the business world, the rearview mirror is always clearer than the windshield”

Mina tankar kring det här citatet är att även om det självklart alltid kommer vara viktigt att kolla på vad ett företag gjort och presenterat tidigare så är det framtiden som är huvudmålet och som förhoppningsvis kommer generera avkastning, det kommer inte historiken att göra återigen. Så även om det som citatet säger är bakrutan som man kan se bäst igenom så gäller det att verkligen försöka kolla ut genom den suddiga framrutan och verkligen försöka få fram så mycket konkret som möjligt från det man kan se.

 

Hur ser ni på det här? Har ni några intressanta knep för att förbättra synen mot framtiden?

 

 

Trevlig fredagskväll!
David

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (147)
Oct (2)

Taggar