Aktieinkomster
Likes
793
Antal inlägg
1340
Följare
66
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckans ”citat” från Kina: ”Innovation is an inexhaustible engine for…

Även om man kanske inte alltid håller med Kinas premiärminister, Li Keqiang så sa han en gång någonting som jag fastnade för och som fick bli veckans citat den här veckan. Det han sa var att, ”innovation is an inexhaustible engine for an economic development” och det tyckte jag var riktigt bra sagt.

Så länge det finns innovation i våra samhällen så kommer det alltid att vara ett bränsle eller då en motor för ekonomisk utveckling och även en sådan drivkraft som heller inte tar slut eller dör ut. För det fina med innovation är att det fenomenet hela tiden utvecklas och anpassar sig efter rådande omständigheter och om man bara har en viss grad innovation hela tiden så kommer man komma väldigt långt, håller ni med mig eller rättare sagt, håller ni med Li Keqiang?

 

Trevlig lördag!
David 

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (4)

Taggar