Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckans ”citat”: Investing should be more like watching paint dry or…

Den här veckans citat från mig till er är ett som jag tror att alla långsiktiga investerare kommer älska. Citatet lyder: Investing should be more like watching paint dry or watching grass grow. If you want excitement, take $800 and go to Las Vegas.

I dagens läge känner jag att dessa ord är mer aktuella än någonsin. Investeringar har blivit en folklig sak som fler och fler människor ägnar sig åt men tyvärr så har den utvecklingen även medfört att lite av charmen har försvunnit, i alla fall enligt mig. Ibland tycker jag bara att alla måste lugna ner sig och faktiskt ge t.ex. bolagen som man investerar i tid att göra sin grej så att de kan växa och utvecklas och generera en bra avkastning till investerarna.

Det är oftast inte något fel på tekniken för den utvecklingen som har gjort investeringar möjliga till en högre grad är fantastisk. Det handlar istället oftast om oss människor och att vi har alldeles för bråttom och kanske borde vi bara stanna upp och andas lite då och då så att vi får perspektiv på saker och ting.

 

Vad tycker ni? Kan ni koppla samman er själva med det här citatet eller är ni helt tvärt om?

 

 

David  

Taggar (blogg): 
Anonymous's picture
Påväg (ej registrerad)

Tack för alla citat som du levererar! Jag blir sjukt taggad av sånt så fortsätt gärna med det :)

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar