Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckans ”citat”: The only way to do great work is to…

Eftersom att jag har pratat en hel del om företagande under den senaste tiden så tänkte jag att det den här veckan skulle passa väldigt bra med ett citat från Steve Jobs. Veckans citat är nämligen som bilder här ovanför visar, ”The only way to do great work is to love what you do”.

Jag personligen håller med Steves tankar här då man aldrig kan ta sig till den absolut högsta toppen om man inte älskar det man gör. När man älskar det man gör, så gör man det mycket bättre än om man bara ser det som en börda. Däremot måste man göra tuffa och tråkigare saker ibland också, vi kan inte bara göra de vi tycker är roligt bra utan det gäller att visa att man är mångsidig och klarar av att göra många olika saker lika bra. Det gäller att försöka se allt från den positiva sidan för det gör det bara roligare och gör att man gör ett great work!
 

Även det här kan ses som ett väldigt bra tips till alla företagare där ute, håller ni med mig?

 

David 

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar